DynastyFantasy

Keep / Cut / Trade

Keep / Cut / Trade

Det er mandag og mange kampe blev spillet i går Søndag. Der ramte lige en omgang Covid test ind i weekenden og isolation, desværre derfor en forsinket artikel.

Fredag – Julefrokosten med Logen lurer lige om hjørnet, så det er med at få skrevet sin artikel.

Sikke en uge i NFL. Det er hårdt at spille fantasy, specielt nu når trade deadline er stort set overstået, for waiver wire er virkelig en tynd kop te. Men spiller man i Dynasty, kan der ofte kan trades helt ind i denne uge. Netop ind i den del af fantasy vil jeg bevæge mig ind i resten af sæsonen.

Mange ligaer har deres sidste “Regular season” kamp og så står den på Playoffs eller “toilet bowls” hvis jeres liga spiller med det. Det er ikke så fedt hvis en liga har uge 17 med, da der ofte er NFL hold der er klar til Playoffs og hviler nogle af de bedste spillere! DET er virkeligt træls…. Men sådan er det – vi må tage det hele med.

De næste 4 uger vil jeg komme med ” Dynasty KCT” på hver position med de 3 bedste på hver sin position.

Spilleuge 12:

I denne uge kommer jeg til at se på Wide Recievere. Det er nok den position der lige nu er “nemmest” at se på. Der er godt nok mange at vælge i mellem, men jeg kommer til at se på de 3 Rookies der har scoret flest fantasy point i år!

Det er Justin Jefferson i Vikings, Chase Claypool i Steelers og Tee Higgins i Bengals. Jeg ved jeg har berørt nogle af spillerne tidligere, men jeg synes de sagtens kan klare endnu en omgang KCT. Jeg kan allerede mærke jeg har sat mig for en stor opgave.

Keep:

Jeg kan kun sige Keep til Justin Jefferson, jeg var faktisk meget splittet da jeg satte mig ned for at se på statestikkerne. For før Draften der var Justin Jefferson min 4 bedste WR af alle rookies. Men jo flere Rookie drafts jeg havde i forskellige dynasty ligaer, så blev Justin den af alle WRs jeg flest aktier af. Nok osse fordi jeg havde set en masse LSU kampe med Joe Burrow og så det de kunne sammen.

Justin kom til Vikings og det var umiddelbart et godt match, da Stefon Diggs var smuttet og han ville komme ind på holdet som WR 2 med det samme, selvom han havde lidt svært i opstarten inden sæson start. Vikings vil gerne løbe bolden meget og det er måske den største hemsko for Justin og at Adam Thielen er stadig nr. 1.

MEN når det så er sagt, så leverer Jefferson i den grad, som Rookie! De plejer normalt lige skulle bruge 1 år til at venne sig til ligaen, men dets kulle han kun bruge et par kampe til at finde ud af det! Hans statline for 11 kampe lyder på 52 Receptions ud af 72 Targets, 918 yards og 6 Touchdowns! Det er samlet 155,8 Fantasy Point i 0,5 PPR….

Puha det altså godt. Effektiv og en rigtig god ruteløber er han – og jeg tror fremtiden er lys med Kirk Cousins, der nok ikke løber sin vej næste år.

Cut:

Det er med et blødende hjerte at jeg må cutte Tee Higgins. Men det måtte til! jeg er ellers blevet ret vild med Higgins. Jeg havde ham lige efter Jefferson i min rookie ranking før draften. Jeg var ret glad for at Bengals valgte ham i draften, SELVOM jeg også gerne havde set hjælp til Bengals O-Line.

Higgins skulle også lige igang – men ret hurtigt blev Higgins og Joe Burrow bedste venner! 10 kampe blev det med Burrow og der hvor jeg er lidt bange for Higgins værdi er at Burrow ikke når at blive klar til næste sæson og han skal nøjes med en eller anden undskyld mig lorte QB! For det lover ikke godt for resten af denne sæson.

Hans Statline er nu i 11 kampe 48 receptions på 76 targets, 673 yards og 5 touchdowns – det er nu heller ikke ringe for en WR. 122,1 Fantasy point er det blevet til!

Vi må se til næste sæson hvad udsigterne er for Tee, men han er kommet for at blive den næste store WR i Bengals!!!!

Trade:

Jeps – så er det så anden gang jeg kommer til at trade Chase Claypool! Manden med flest flest touchdowns af dem alle 3. Hele 143,8 fantasy point er det blevet til for Chase! 8 grebne og 2 løbet ind. i uge 5 artiklen, havde han lige haft en vild kamp imod Philadelphia og så døde han lidt hen i en enkelt kamp, men ellers har han været flyvende med targets og nok været Steelers bedste WR og spiller!

Jeg havde slet slet ingen fidus til Claypool før draften og heller ikke da han røg til Steelers, men der kan man se at jeg, som sikkert også mange andre fik sig en overraskelse!

Claypool’s statline lyder sådan her: 45 receptions på 74 targets, 611 yards og 8 TD’s samt 9 løb for 22 yards og 2 touchdowns. Det er vildt nok og han skal nok blive fodret meget mere i år. Det eneste der bekymrer mig for hans fremtid er om Juju Smith-Schuster stadig er der til næste og ikke mindst Ben Rothilsburger! For det kan ændre meget på hans produktion! Men vi får se, jeg har i hvertfald fået øjnene op for denne spiller og fået et rap over nallerne.

Andre nævneværdige Rookies:

CeeDee Lamb lå meget tæt på Higgins så han var i stor betragtning – og er lidt i samme position som Higgings med en skadet QB og hvordan fremtiden ser ud, men mon ikke han kommer på alles læber næste år!

Jerry Jeudy var min yndlings i dette års draft og han endte bare et forkert sted efter min mening og jeg synes heller ikke at fremtiden ser lys ud med for mange kokke i det offence, med en dårlig QB til at fordele boldene. så øv med ham!

Henry Ruggs III – den højest valgte WR, har slet slet ikke været brugt nok og det lover ikke godt for hans fremtid. jeg er bekymret for ham!!!

Sjovt nok havde jeg alle disse 3 Rookies højere rangeret før draften!

Det var så det for denne uge og hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook FantasybossTwitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister