DynastyFantasy

Keep / Cut / Trade

Spilleuge 16

Så er det igen fredag og tid til Keep / Cut / Trade – Dynasty tid. Tja man kan sige at det er en form for at se frem til næste år! Den står på Julefrokost i aften – så artiklen må hellere komme ud i en fart inden snapsen flyder over!

Dynasty

Hvad er Dynasty for en størrelse? Jeg var lidt inde på det i sidste uge, så hvis du læste artiklen i sidste uge – så hop du bare videre til næste afsnit! Men Dynasty er spillet hvor du beholder de spillere du drafter år efter år! Det er virkelig en fed måde at spille fantasy på! Her kan du trade både spillere og “rookie picks” (Inden sæsonen starter drafter du KUN rookies – i stedet for de etablerede spillere) og det er en måde at komme endnu mere ind i NFL og fantasy verdenen! Da jeg opdagede DYNASTY – så er min glæde for spillet blevet endnu større og mere nørdet! Så hvis du ikke er kommet igang med DYNASTY – så kom igang! DET ER SÅÅÅÅ FEDT!

RB handcuff

I Dynasti er det mega vigtigt at have styr på sine unge spillere – specielt runningbacks! RB Handcuff er en form for forsikring for din stjerne RB, der måske er i et system, hvor den der er i anden position til at tage over i en eventuel skade! Jeg vil i denne uge se på runningbacks, som måske vil have stor værdi næste år!

Spillerne

De 3 spillere jeg vil tage fat i idag er Tony Pollard fra Dallas, Alexander Mattison fra Vikings og ikke mindst Darrel Henderson fra Los Angeles Rams. Det er 3 spillere, som ville få chancen i et godt løbeangreb, hvis nu superstjernerne Zeke, Cook eller Gurley misser tid! Runningbacks går efterhånden hurtigt i stykker – så når muligheden er der og skal Gribes! Men nok snak – nu skal der KCT!

Keep

Jeg skaber nok lidt kontrovers nu – men jeg vælger altså at beholde Alexander Mattison. Jeg er nemlig bange for at den kære Dalvin Cook ikke er holdbar nok til at holde sig skadesfri – men igen lige nu så er Mattison også selv skadet, hvor han kunne have vist hvad han kan! Han har spillet 13 kampe og oppe på 100 løb. Mest af alle 3! Han er oppe på 462 yards (4,6 avg. pr løb) grebet 10 ud af 12 for 82 yards. 1 TD. Så den samlede sum af FP er 68,4! Det er pænt. Men det viser også at han ikke bare er en backup som skal ind og spille når kampen er vundet – nej han er en del af angrebet! Så han kan blive rigtig god i tilfælde at Cook går i stykker og derfor vil jeg beholde Mattison!

Cut

Darrel Henderson bliver den jeg cutter – det var egentlig også ret nemt, da han ikke rigtig har fået chancen i år. Han blev draftet i 3 runde og var en af de spillere der var mest hyped i starten af sæsonen også pga Todd Gurleys lange føljeton om hans skader! Jeg var ikke helt solgt på ham dengang – og det er jeg stadig heller ikke. Han er klar den med det dårligste fantasy point 21,7 FP. 37 løb for 140 yards (3,8 avg pr. løb) og 4 ud af 6 grebne bolde for 37 yards. Det ser ikke godt ud. Han bliver simpelthen ikke brugt nok og det er også fordi Rams O-Line er bare ikke god nok! Rams har været en skuffelse af rang synes jeg og det er nok også med til at at løbet er så ringe! Mon ikke de får adresseret dette i free agency og draften! Men når det så er sagt – så vil jeg ikke være bange for at prøve at trade mig billigt til ham – for det kan jo være at systemet og O-line bliver opgraderet og Gurley går i stykker!

Trade

Jeg kommer til at shoppe Tony Pollard. Han er den af de 3 spillere der har scoret væsentlig flest fantasy point! Hele 83,7 FP. Men der hvor forskellen er for Mattison og Pollard er at Pollard ikke er en så stor del af angrebet, Zeke er 100% manden der bliver brugt. Zeke er heller ikke så skadet som Cook, og så er hans points også primært kommet når Cowboys har vundet kampen og han kommer ind til sidst. Han har ellers nogle ok stats, 70 løb og 395 yards. Et flot avg. pr. løb på 5,6!!! 14 ud af 18 for 102 yards på kastespillet. Det er ganske fint – og derfor er der også en ganske god mulighed for at bytte ham til en Zeke ejer! Jeg vil hellere holde på Mattison end Pollard!

Det var mine ord for denne uge og håber i kommer med en kommentar eller ris og ros i kommentarfeltet eller på Facebook! /Kim.

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 43 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister