Atlanta FalconsCarolina PanthersChicago BearsCleveland BrownsDraftFantasyIndianapolis ColtsLos Angeles ChargersLos Angeles RamsNFLPPRSan Francisco 49ers

Elsker, elsker ikke i redraft

Draftsæsonen er i fuld gang, og derfor synes vi her hos FantasyBoss at i skal have lidt inspiration til jeres drafts.

Derfor vil vores skribenter, over to artikler, hver især give to spillere som de prøver at få i alle deres drafts og én spiller som de kategorisk holder sig fra, næsten uanset hvad. ADP er taget fra Fantasypros.com.

Amundi

Austin Ekeler, Running back, Los Angeles Chargers (ADP24)

Austin Ekeler er en af mine yndlingsspillere i år. Han sluttede af sidste sæson som RB4 i PPR, selvom han delte carries/targets med Melvin Gordon det meste af sæsonen. M. Gordon har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Denver Broncos, så han er ude af billedet.

Det giver Ekeler et kæmpe løft i mine øjne. Han er god til at løbe med bolden, men der hvor hans største værdi ligger er i pasningsspillet. Han havde i alt 1,500 scrimmage yards og 11 touchdowns, og med Gordon væk, så tror jeg at han får flere carries og forbliver den samme trussel i pasningsspillet. 

Robert Woods, Wide receiver – Los Angeles Rams (ADP 57)

Robert Woods er en af de spillere jeg går efter som min WR2/3. Han har været meget stabil de sidste to sæsoner, hvor han fik 1,100+ yards begge sæsoner og hhv. 6 og 2 touchdowns i 2018 og 2019.

Jeg tror, at Rams kommer til at kaste bolden meget mere i år, da der er lidt uvished med deres running backs nu hvor Todd Gurley er væk. Deres bedste offensive spillere er netop wide receivere som Woods og Cooper Kupp. En ganske fin spiller at tage som din WR2 eller WR3 i draften.

Raheem Mostert, Running back – San Francisco 49ers (ADP60)

Raheem Mostert spillede egentlig ganske fint sidste sæson, men han er en spiller jeg helst vil undgå at tage. Der er for mange kvalificerede running backs hos 49’ers som konkurrerer med hinanden, og potentielt ødelægger hinandens fantasy værdi.

Tevin Coleman og evt. en spiller som Jerick McKinnon, som har været skadet de sidste 2 sæsoner, kunne sagtens æde ind i Mosterts carries og targets. Derfor vil jeg hellere satse og drafte en anden RB som f.eks. D’Andre Swift eller en James Conner som bliver draftet som hhv. RB27 og RB24 i ADP.

Kim

Calvin Ridley, Wide Receiver, Atlanta Falcons (ADP 43)

En spiller jeg forsøger at få i alle mine Redraft ligaer. Jeg vil næsten gøre alt for at få fat i ham, for Calvin Ridley har i mine øjne potentiale for at blive en top 10 WR i år. Jeg tror at Matt Ryan og Co. Kommer til at kaste rigtig meget i år og Ridley har bevist at han kan levere varen og tage over for Julio Jones når det er! Hvis jeg kan få ham som min WR 2 i 4. runde eller sent 3. runde – så er jeg faktisk klar på at hapse ham der! Så ”get some” Ridley, før din nabo.!!!

Allen Robinson III, Wide receiver, Chicago Bears (ADP 28)

Her er endnu en WR jeg forsøger at få i alle mine ligaer. Hvis jeg går RB i de 2 første runder, vil jeg være glad for at få Allen Robinson som min WR1 i en eventuel combo med ovennævnte Calvin Ridley i 4. runde! Så ville jeg være psyched! Det kan godt være at ARob ikke har verdens bedste QB der kommer til at kaste til ham, men han har bevist at han kan levere med de dårligste QBs ever.

Mitch Trubisky de sidste 2 sæsoner og Blakes Bortles med andre inden. Sidste sæson var han 8. bedste WR i PPR og jeg tror helt klart at Bears kommer til at kaste meget og han er den absolut primære WR på det hold.

Nick Chubb, Running back, Cleveland Browns (ADP 11)

Det er en spiller jeg generelt godt kan lide. Men lige i år, der er jeg i tvivl om Nick Chubb. Sidste sæson og her i opstarten af året, var han en top 8 RB på mange Rankings. Han falder og falder og jeg kan godt forstå det. Jeg fik bange anelser allerede, Da Kareem Hunt kom tilbage i uge 10 af sidste sæson.

Specielt hvis man spiller PPR / Half PPR, for Hunt kommer helt sikkert til at tage snaps fra Chubb, der samtidig ikke så god ud i Redzone. Hvis Chubb falder helt ned til en 3. runde er han helt sikkert en spiller jeg kommer til at tage – men jeg vil hellere tage Kenyan Drake, Miles Sanders og Josh Jacobs i stedet for ham!

Thomas

DJ Moore, Wide receiver, Carolina Panthers (ADP 33)

Den spiller jeg elsker allermest i denne sæson. DJ Moore er min WR7, så jeg elsker at få ham i tredje runde hvor end jeg kan. I points per kamp var han WR12 sidste sæson, og det var med ligaens nok dårligste quarterback i Kyle Allen. Nu får han en markant opgradering på den position, hvilket bare gør ham endnu bedre.

Han har allerede targets og receptions til at blive en top receiver, han mangler bare at komme efter det i touchdown afdelingen, hvor Panthers var virkelig ringe sidste sæson. De havde kun 17 kaste TDs, hvilket var næst-dårligst i ligaen. En bedre QB i Teddy Bridgewater bør klart kunne hjælpe der, så jeg går hårdt efter DJ Moore i denne sæson.

Jonathan Taylor, Running back, Indianapolis Colts (ADP 40)

Når man ser på Jonathan Taylor kan man se, at han er et monster. Og på banen var han det også i college, hvor han havde over seks tusind løbeyards. Nu er han i NFL, hos Colts, og selvom Marlon Mack umiddelbart er foran Taylor til at starte sæsonen, så kommer Taylor hurtigt til at tage over. Colts tradede op i draften for at tage ham, Taylor er langt mere dynamisk og bare bedre til at løbe bolden end Mack.

Jeg prøver at få Taylor i fjerde runde overalt, og så dække mig ind på RB med Jordan Howard eller James White senere i draften, som kan starte de første par uger indtil Taylor tager jobbet som starter. Jeg forventer at det bliver senest i uge 4.

Cam Akers, Running back, Los Angeles Rams (ADP 70)

Cam Akers er den spiller jeg helt holder mig fra i denne sæson. Forlydender fra camp er at han får flest first-team reps bare for, at han kan lære systemet at kende. Todd Gurleys afgang har efterladt et kometstort hul på RB for Rams, og det lyder som om, at træner Sean McVay kommer til at køre en split imellem 3-4 running backs.

Selv hvis Akers får første chance, så er jeg slet ikke villig til at tage ham i femte eller sjette runde, som er der hvor hans ADP er lige nu, så længe det lyder som om, at der skal roteres på RB-positionen. Jeg vil meget hellere tage Darrell Henderson eller Malcom Brown sent i draften, da det nærmest er gratis i forhold til Akers.

Det var vores “elsker, elsker ikke” spillere for den første af de to artikler. Kig ind igen når vi i weekenden giver dig anden del.

Har du nogle spørgsmål kan du stille dem på vores FantasyBoss Facebook-side, eller fange mig på @MadsenThomas på twitter.

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister