Atlanta FalconsCarolina PanthersFantasyFree AgencyHouston TexansIndianapolis ColtsJacksonville JaguarsNew Orleans SaintsNFLSæsonforberedelseTampa Bay BuccaneersTennessee Titans

FA Team Needs – AFC & NFC South

Velkommen til vores seneste artikel-serie: Free Agency team needs (eller bare Team Needs herfra).

Rookie combinen er bag os, og Kim har skrevet en artikelserie hvor du kan se hvilke kommende rookies der gjorde det godt og hvem der gjorde det skidt til årest NFL Combine. Hvis du ikke har læst dem endnu, kan du her finde hans artikler om henholdvis TEs, QBs, WRs og RBs.

 Efter Combine, er det næste punkt på dagsordenen for NFL-holdene Franchis tag perioden, der er i gang lige nu og løber til 12. marts, efterfulgt af Free Agency (herefter kaldet FA). Begge perioder er selvfølgelige vigtige for fantasy, men specielt Free Agency er spændende, fordi det kan betyde op- eller nedgraderinger for flere spillere i fantasy hvis de bliver på et hold, finder et nyt hold, eller deres hold henter mere konkurrence ind på en spillers position.

Franchise tag-perioden er den periode hvor hold kan bruge deres franchise tag (man har ét hver sæson der kan bruges på en spiller), hvilket betyder at den taggede spiller bliver på holdet. Franchise tagget koster ofte en del penge, da lønnen er fastsat på et gennemsnit af de 5 bedst betalte spillere på den position som den taggede spiller spiller. Free Agency-perioden er den periode hvor spillere der står uden kontrakt, og ikke er blevet tagget af deres hold, kan mødes med andre hold og diskutere kontrakt, for til sidst at skrive under med et nyt, eller det samme, hold. Der er lidt dybere regler involveret i FA, men det er lige nørdet nok til at vi går ind på det her, vi er her jo for fantasy. Hvis du virkelig gerne vil vide mere om reglerne for FA, foreslår jeg at du tjekker Gulklud.dks artikel om det her.

Fordi FA-perioden kan have så stor indvirkning på fantasy, har vi på FantasyBoss valgt at lave en lille optakt til FA-perioden, der starter 18. marts. Inden FA starter, vil vi give jer fire artikler der tilsammen kommer til at beskrive hvilken position, der er relevant for fantasy, som hvert hold i NFL kan bruge en opgradering på igennem FA. Artiklerne vil være det således op at vi kigger på både en AFC og en NFC division i hver artikel. Det betyder at vi udelukkende kigger på de spillere der er tilgængelige på markedet i den kommende periode. Derfor har vi ikke rookies med i disse overvejelser.

Ud fra de mangler vi lister for holdene, kan FA sandsynligvis også give et praj om hvordan holdene har tænkt sig at agere i draften. Hvis et hold ikke udfylder en mangel igennem FA er det nok fordi holdet vil prøve at bruge draften til at fylde det behov.

I denne artikel starter vi med South-divisionerne i begge conferences.

AFC South


Houston Texans

TEAM NEED: RB

På trods af at have en af ligaens bedste unge QBs og en af ligaens bedste WRs, tyr Texans og deres HC, Bill O’Brien, rigtig ofte til at løbe bolden. Og det er altså ikke fordi Texans har haft en af de bedste RBs at give bolden til.

For fantasy har det dog været lukrativt, da det har gjort selv spillere som Carlos Hyde, i denne sæson, og Lamar Miller i forrige sæsoner, relevante. Nu er begge de spillere uden kontrakt, og derfor tegner alt til at Texans skal ud og have sig en ny RB. Set ud fra hvor ofte Texans løber på første og anden down, giver det for mig mening at de vil prøve at hente den helt store fisk i RB-havet ind i free agency. Her er selvfølgelig tale om Derrick Henry, der viste at han nærmest kan bære et angreb alene i denne sæson. Det vil der ikke være behov for hos Texans, men han vil kunne være den RB der retfærdiggør at Texans løber så meget som de gør.


Indianapolis Colts

TEAM NEED: WR

Der har været meget snak om at Philip Rivers bliver Colts næste QB, men personligt håber jeg ikke på det. Rivers så ekstremt gammel ud hos Chargers i sidste sæson og Brissett så god ud til at starte sæsonen (5-2), og det var først efter, at han blev skadet og angiveligt spillede resten af sæsonen med mindre skade at Colts begyndte at dykke. Jeg håber mere på at Colts drafter en ung QB der kan sidde et år og lære, imens Brissett starter.

I forhold til fantasy, ser jeg deres største behov på WR. TY Hilton er ofte skadet, og Parris Campbell var stort set ikke på banen i hans rookie-sæson. Men de to spillere udfylder to vigtige roler i angrebet. Hilton er den dybe trussel og Campbell er gadget spilleren, der kan bruges på screens, end-arounds mv. Det jeg føler Colts mangler er en receiver der kan løbe de korte og mellemlange ruter godt, og samtidig har sikre hænder til at hjælpe Colts QB. Derfor er mit valg til Colts, Emmanuel Sanders. Han har præcis det jeg føler Colts mangler.


Jacksonville Jaguars

TEAM NEED: TE

Jaguars har flere mangler på begge sider af bolden, men noget af det de mangler mest, er en god Tight End. Vi har set hvad en skadefri Jordan Reed gjorde i Jay Grudens angreb i Washington, og en TE kunne være en god sikkerhedsventil for Gardner Minshew eller hvem der nu måtte være QB for Jags i den kommende sæson.

Holdet har næppe råd til at forfølge Austin Hooper der er den helt store fisk på TE-markedet. Men jeg tror godt at de kan gøre forsøget med den næstbedste TE der er tilgængelig i free agency. Det er Hunter Henry. Spørgsmålet er så om Chargers får en aftale i hus med Henry inden han rammer markedet, og om Henry vil være interesseret i at slutte sig til Jacksonville.


Tennessee Titans

TEAM NEED: RB

Jeg har svært ved at se Titans betale Derrick Henry alle de penge han gerne vil have. Men samtidig er der heller ikke nogen anden RB på markedet der kan gøre hvad Henry gør. Derfor tror jeg at Titans skal ud og finde flere RBs så de kan rotere. En af de muligheder der er på markedet lige nu, er Jordan Howard. Jeg ser Howard som en rigtig god tilføjelse til Titans hvor han kan fungere som den RB der skal løbe indvending. Derudover vil det give mening at tage en RB lidt senere i draften som de kan bruge til at splitte snaps med Howard.


NFC South


Atlanta Falcons

TEAM NEED: RB/TE

Alt tyder på at Austin Hooper forlader Falcons i free agency, da holdet ikke har råd til at beholde ham, og samtidig er der vedholdende rygter om at Falcons har tænkt sig at fyre Devonta Freeman, så de kan spare 8 mio. på deres salary cap, kommer de formentlig til at stå med mangler på både RB og TE. Freeman har også været meget skadet, så en mere stabil spiller på RB-positionen er virkelig noget Falcons mangler, i et angreb der ellers har masser af våben.

Netop på grund af de våben Falcons allerede har i kastespillet (Julio Jones, Calvin Ridley), ville jeg gå efter en RB der kan gøre sig i både løbe- og kastespillet, frem for en TE. Min umiddelbare tanke faldt på Kareem Hunt, men de seneste rapporter ud af Cleveland er at Browns har tænkt sig at bruge transition tagget på Hunt, så de har muligheden for at matche hvad end et andet hold tilbyder ham. Derfor tror jeg ikke at Hunt forlader Browns.

I stedet falder mit valg på Melvin Gordon. Det er ikke sikkert at Gordon kommer til at få den store kontrakt han gerne vil have, specielt med hvor god og dyb RB-positionen er i rookie-draften. Derfor tror jeg at han kan komme til at gå efter et hold der har muligheden for at komme i playoffs og måske skabe noget ravage der, hvilket Falcons har truppen til at gøre. Om de har trænerne til det kan man stille spørgsmålstegn ved. Bliver Gordon for dyr, kunne jeg forestille mig at Falcons kunne gå efter en type som Matt Breida, som de stadig kan få billigere end Freeman.


Carolina Panthers

TEAM NEED: TE

Panthers har stadig mange spørgsmål at besvare under nye head coach Matt Rhule, men med de seneste nyheder om at Panthers formentlig beholder Cam Newton som QB, i hvert fald indtil starten af sæsonen, efterlader det TE som det største hul på angrebet.

Vi har set at Cam godt har kunnet lide at kaste til Greg Olsen, når de har været på banen sammen. De har Ian Thomas i forvejen, men jeg ser ham mere som en god atlet end en god tight end. Det er dog ikke fordi at Panthers vælter sig i cap space, og derfor ser jeg dem kunne gå efter en lidt billigere løsning, end de bedste TEs på markedet. Her har jeg valgt Eric Ebron. Han var rigtig god med Andrew Luck på QB i 2018-sæsonen, og jeg tror han vil passe godt ind i Panthers nye angrebssystem. Panthers har hyret Joe Brady, der var offensiv koordinator for collegemestrene LSU, til at være deres nye OC. Han viste hos LSU at hans angreb godt kan lide at gøre brug af en TE til at skabe match-up problemer for forsvaret.


New Orleans Saints

TEAM NEED: WR

Saints har godt nok ikke alverdens cap room at lege med for den kommende sæson, men det sted jeg ser dem have den største mangel, er en god WR modsat Michael Thomas. Denne receiver skal også helst kunne strække banen, så for mig at se vild den perfekt tilføjelse være Robby Anderson. Det kan være at han er for dyr, selvom jeg tror markedet for ham er mindre end det ville være andre år, pga. den meget dybe receiver årgang i årets draft. Men kan de signe ham har han farten til at tage toppen af forsvaret, hvilket vil hjælpe Michael Thomas, Alvin Kamara og Jared Cook.

Har Saints ikke råd til Anderson, er der også et par andre receivers at finde lidt længere nede af skalaen i form af Breshad Perriman og Philip Dorsett, der også er fine dybe receivere.


Tampa Bay Buccaneers

TEAM NEED: RB

Udover QB-positionen, hvor sagaen om Jameis Winston stadig udspiller sig, har Bucs et stort behov for en RB. Ronald Jones lader simpelthen bare ikke til at være svaret, og selvom Peyton Barber har gjort det fint har Tampa Bay bare brug for mere stabilitet fra løbeangrebet så det kan supportere den kommende starter på QB bedre end vi så i 2019. Melvin Gordon, mener jeg, er den åbenlyse topkandidat her. Bucs har råd til at give ham en lidt større kontrakt og han kan bruges i kastespillet, hvor Derrick Henry ikke er lige så habil. Igen ville Kareem Hunt også være god men han bliver nok i Cleveland.


Og således kom vi altså igennem den første af de fire artikler om FA Team Needs, med de to South-divisioner. Har du spørgsmål eller kommentarer er du selvfølgelig velkommen til at skrive her på siden, eller på opslaget på enten Facebook eller Twitter. Alternativt kan jeg findes på twitter som @MadsenThomas, hvis du foretrækker det.

Vi er tilbage om et par dage med anden artikel i serien!

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister