Arizona CardinalsDenver BroncosFantasyFree AgencyKansas City ChiefsLas Vegas RaidersLos Angeles ChargersLos Angeles RamsNFLNFL PreseasonSan Francisco 49ersSeattle Seahawks

FA Team Needs – AFC & NFC West

Det er blevet tirsdag, og ”legal tampering”-perioden af free agency er begyndt. Der er et hav af nyheder, og hvis du vil have det forkromede overblik, så kan det findes på Gulkluds free agency side. Vi kommer også selv til at dække de forskellige handler der er relevante for fantasy og de implikationer vi ser handlerne have for den kommende sæson.

Men denne artikel skal handle om de to sidste divisioner som vi mangler at kigge på i forhold til vores artikelserie, Free Agency Team Needs. Det er henholdsvis AFC og NFC West der står for skud.

Hvis du ikke har læst de tre foregående artikler i serien, har vi allerede artikler for AFC og NFC South, East og North.


AFC West


Denver Broncos

Team need: WR

Broncos har ekstremt meget brug for en receiver. Der er god sandsynlighed for at de vil adressere den mangel i draften, men hvis de vil fokusere på andre mangler der, kan de signe en receiver i free agency. De har deres store receiver allerede på plads i Courtland Sutton, men de kunne godt bruge noget fart, specielt med tanke på den kanon QB Drew Lock har siddende på skulderen. Her vil en receiver som Robby Anderson passe perfekt ind. Det vil samtidig forbedre hans fantasy-værdi at komme væk fra Adam Gases angreb hos NY Jets.


Kansas City Chiefs

Team need: RB

I den seneste sæson var der næsten konstant udskiftning på hvem der spillede RB hos Chiefs. Damien Williams, Lesean McCoy, Darrell Williams og Darwin Thompson så alle spilletid i løbet af sæsonen, og i Chiefs kasteglade angreb var det ikke et problem. Jeg tror dog at Chiefs godt kunne tænke sig en stabil løsning på positionen. En spiller der ville give god mening for dem at hente, er Devonta Freeman, der blev fyret af Falcons i går. Hans spillestil vil passe rigtig godt ind hos Chiefs, der godt kan lide at kaste til sine RBs. Chiefs kan også godt lide at rotere imellem 2 RBs, og jeg tror at Freeman og Damien Williams ville komplimentere hinanden godt.


Las Vegas Raiders

Team need: WR

Ja, jeg skal helt sikkert lige vende mig til den her…Las Vegas Raiders….

Men uanset hvad, så er Raiders et af de hold der mangler WR hjælp. Amari Cooper har resigned med Cowboys, og der var nok aldrig realistisk at han ville signe med det hold der tradede ham væk alligevel.

Jeg forventer samtidig at Raiders går efter en receiver i draften, men alligevel synes jeg de skal gå efter en receiver i FA for at Tyrell Williams ikke er en af deres bedste våben på angrebet. Jeg ser dem kunne hente en veteran ind som Emmanuel Sanders. Han er en rigtig god rute-løber på de ruter (korte og mellemlange ruter) som Derek Carr godt kan lide at kaste, så han ville være et rigtig godt fit hos Raiders


Los Angeles Chargers

Team need: QB

Philip Rivers er ude hos Chargers, og det efterlader Tyrod Taylor som den startende QB for holdet lige nu og her. Selv hvis Chargers som forventet tager en QB, kunne de godt bruge en startende QB med højere niveau end hvad vi kan forvente fra Taylor. Derfor ser jeg det som ideelt at Chargers går ud og henter Teddy Bridgewater som deres startende QB, på en kort kontrakt. Teddy B vil være en opgradering, og han vil stadig være god for Chargers pass-catchers fantasy-værdi.


NFC West


Arizona Cardinals

Team need: WR

Cardinals (og nok mere Bill O’Brien der er HC og GM for Texans) rystede NFL-verdenen i går aftes, ved at trade for Deandre Hopkins der er en af ligaens bedste WRs. Det i sig selv er ekstremt godt for det behov Cardinals havde på WR-positionen. De kan nu stille Hopkins, Fitzgerald og Kirk op som 3 af de 4 WRs i deres 4-wide sets. Jeg synes dog stadig at de mangler én til den fjerde position, og jeg er ikke overbevist om at Andy Isabella er svaret. Man kunne sagtens sige at TE er et større need end den 4. WR, men Kingsbury bruger bare ikke TE ret meget, og spiller rigtig meget 4-wide. Samtidig er det nok Fitzgeralds sidste sæson, så at få en WR mere ind giver god mening. Og det skal gerne være en der kan spille på ydersiden, da Fitzgerald og Kirk begge er gode i slotten. Her kunne en spiller som Philip Dorsett give mening, da det primært er fart på ydersiden som Cardinals angreb nu mangler. Jeg ser ham som en opgradering over Isabella pt. som måske kan overtage en slot-rolle når Fitzgerald går på pension.


Los Angeles Rams

Team need: RB

Rams er generelt ekstremt godt besat over hele linjen når det kommer til talent på deres skill-positions. 3 gode WRs, 2 TEs (Higbee forventer jeg meget af) og Todd Gurley på RB. Dog har Rams på rygtebasis været interesseret i at skille sig af med Gurley. Jeg forventer at de får svært ved det, men hvis de bare vil af med Gurleys kontrakt, kan det være de kan overtale et hold til at tage ham i en handel for meget lidt. Hvis det sker, kommer de til at mangle lidt talent på RB-positionen

Hvis de efterfølgende kigger på at spille Darrell Henderson som de tog i sidste års draft, skal de ikke til at finde en workhorse RB, men i stedet en der måske er lidt tungere og kan løbe på indersiden, imellem tackles. Et godt bud her kunne være Jordan Howard. Howard kan agere den lidt tungere goalline back, imens Henderson vil kunne bruges på løb til ydersiden og på screens.

Det er selvfølgelig slet ikke sikkert at Rams skiller sig af med Gurley, og så har de ikke brug for en RB, men det er den position jeg ser være mest sandsynlig åbner sig op for Rams.


San Francisco 49ers

Team need: WR

Holdet har set både Emmanuel Sanders og Kendrick Bourne gå i free agency, og hverken Marquise Goodwin eller Dante Pettis har lignet spillere der kan kontribuere, så derfor anser jeg egentlig kun Deebo Samuel som værende sikker på receiver-positionen for 49ers (og til dels Jalen Hurd). Det betyder at SF skal ud og hente receivers.  Jeg forventer at San Fran bruger det 1st rd pick (#13) som de fik fra Colts for at sende Deforest Buckner til Indianapolis på en WR, men jeg kan stadig sagtens se 49ers skrive kontrakt med Taylor Gabriel. Gabriel fik sit gennembrud hos Falcons dengang Shanahan var offensiv koordinator for holdet, og den forbindelse kunne jeg sagtens se blive genoprettet, da Gabriel næppe kræver en ret stor kontrakt.


Seattle Seahawks

Team need: WR

Som rigtig mange hold er Seahawks et hold der kunne bruge wide receiver hjælp. Det er ikke fordi de ikke har gode receiver. Både Tyler Lockett og DK Metcalf er gode receivers, men derfra var der et langt drop ned til nr. 3 som var enten David Moore eller Jaron Brown. Hvis Seattle har tænkt sig at lytte til Russell Wilson der offentligt har sagt at han gerne vil have dem til at kaste bolden mere, så skal de bruge endnu en receiver der kan vinde på ydersiden, modsat DK Metcalf, med Tyler Lockett i slotten.

En receiver der passer på den beskrivelse, er Breshad Perriman. Han viste i slutningen af sidste sæson for Tampa Bay at han kunne være en trussel på ydersiden da Mike Evans og Chris Godwin var ude med skader.

Perriman ville være en fringe WR4, dvs. en flex spiller du kan starte under bye weeks, hvis han kom til Seattle og de rent faktisk begynder at kaste bolden mere.


Det var så det for vores FA Team needs artikelserie. Samtlige holds team needs på positioner der er relevante for fantasy, og hvilke spillere der passer.

I løbet af den næste uges tid kan du forvente, at vi gennemgår de forskellige relevante handler fra FA og hvad de betyder for fantasy. Indtil da: Hold dig rask, og hav det godt!

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister